CROW 500 Maatregelenplan

Het maatregelenplan is een belangrijk onderdeel van de resultaatverplichtingen waarop het RDI handhaaft. Het maatregelenplan wordt in de ontwerpfase opgesteld met onderdelen uit de onderzoeksfase; het in kaart brengen van de risico's en vervolgens het koppelen van de beheersmaatregelen aan deze risico's. Het klinkt zo logisch, maar veel bedrijven hebben toch moeite om het naar de praktijk te vertalen. Wil je een handig voorbeeld? Bekijk het in ons voorbeeld maatregelenplan.

Waarom een CROW 500 maatregelenplan?

Het RDI controleert actief op het naleven van de CROW 500, waaronder het opgestelde maatregelenplan. Er wordt bijvoorbeeld gecheckt of er een instructie is opgesteld aan het graafteam op basis van het maatregelenplan een of dit regelmatig is geupdatet. Het is dus verplicht om dit na te leven. Ben je op zoek naar een voorbeeld van het CROW 500 Maatregelenplan en wil je weten hoe je het specifiek voor jou bedrijf opstelt? Download dan ons voorbeeld maatregelenplan of doe mee aan de training!

Kennismaking

Over ons

HulpbijCROW500.nl is een initiatief van GOconnectIT, dat de kabel- en leidingsector in beweging zet. Dankzij onze jarenlange kennis en praktijkervaring maken wij het verschil. Of het nu gaat om innovatieve software-oplossingen, het conditioneren van kabels en leidingen, of het verstrekken van trainingen.

Kopje koffie

Wil je meer weten over de CROW 500?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.