Download CROW 500-hulpmiddelen

Online worden er meerdere PDF downloads aangeboden waarin je de informatie krijgt om te voldoen aan de CROW 500-richtlijn. Het zijn handige hulpmiddelen. Download ze hier voor het volgen van het proces of om op te hangen in de keet bij de graaflocatie. Om het jullie makkelijker te maken, hebben wij alle belangrijke informatie gebundeld in één informatiepakket.

Publicatie

CROW 500 PDF Downloads

Behalve de handige hulpmiddelen, is er helaas geen pdf-download van de publicatie ‘CROW 500 Schade voorkomen aan kabels en leidingen’. Deze uitgave is nergens gratis te downloaden. Je kunt deze alleen verkrijgen door deze te bestellen bij het kennisplatform CROW.

PDF's

Hulpmiddelen

Wel kun je de volgende pdf’s downloaden. Dit zijn downloads met samenvattingen en uitleg bij de CROW 500:

Handige afvinklijst

Check & Go Kaart

Handige afvinklijst met alle stappen in het graafproces. Deze is nuttig voor alle ketenpartijen.
Download de Check & Go kaart


Keetkaart

Hang ‘m op als geheugensteun in de keet bij de graaflocatie. De keetkaart is uitgegeven door Agentschap Telecom. Op de poster zie je welke gebiedsinformatie je ontvangt als grondroerder na het doen van een KLIC-melding.
Download de Keetkaart


CROW 500-proof in 1 dag

Geen tijd om alle downloads door te nemen? En wil je liever informatie die specifiek van toepassing is op jouw bedrijf? Volg dan onze training ‘Hulp bij het ‘CROW 500 proof’ maken van jouw organisatie’. Dan ben je binnen 1 dagdeel op de hoogte van hoe je jullie werkzaamheden aan de CROW 500 laat voldoen.

Training

Kopje koffie

Wil je meer weten over de CROW 500?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.