Download CROW 500-pdf

Download gratis de Check & Go kaart en de Keetkaart. Deze pdf's helpen je bij het controleren of je voldoet aan de CROW 500. Om het jullie nóg makkelijker te maken, hebben wij alle belangrijke informatie en meer ook gebundeld in één informatiepakket.

PDF-download

Check & Go Kaart

Download de Check & Go kaart

Handige afvinklijst met alle stappen in het graafproces. Deze is nuttig voor alle ketenpartijen die willen voldoen aan de CROW 500.


PDF-download

Keetkaart

Download de Keetkaart

Hang ‘m op als geheugensteun in de keet bij de graaflocatie. De keetkaart is uitgegeven door de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (voorheen bekend Agentschap Telecom). Op de poster zie je welke gebiedsinformatie je ontvangt als grondroerder na het doen van een KLIC-melding.


Publicatie

CROW 500-publicatie downloaden

Behalve de handige hulpmiddelen, is er helaas geen pdf-download van de publicatie ‘CROW 500 Schade voorkomen aan kabels en leidingen’. Deze uitgave is nergens gratis te downloaden. Je kunt deze alleen verkrijgen door deze te bestellen bij het kennisplatform CROW.

CROW 500-proof in 1 dag

Geen tijd om alle downloads door te nemen? En wil je liever informatie die specifiek van toepassing is op jouw bedrijf? Volg dan onze training ‘Hulp bij het ‘CROW 500 proof’ maken van jouw organisatie’. Dan ben je binnen 1 dagdeel op de hoogte van hoe je jullie werkzaamheden aan de CROW 500 laat voldoen.

Training

Kopje koffie

Wil je meer weten over de CROW 500?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.