CROW 500-Proof in 1 dag

Benieuwd hoe je de CROW 500 in praktijk kunt toepassen en wil je liever informatie die specifiek van toepassing is op jouw bedrijf? Volg dan onze training ‘Hulp bij het ‘CROW 500 proof’ maken van jouw organisatie’. Dan ben je binnen 1 dagdeel op de hoogte van hoe je jullie werkzaamheden aan de CROW500 laat voldoen.

Training

Hulp bij het ‘CROW 500-proof’ maken van jouw organisatie

Zijn jullie al CROW500-proof? In deze training krijg je als opdrachtgever, netbeheerder en grondroerder een duidelijk overzicht van de verplichtingen. Je doorloopt stap voor stap de richtlijnen voor het hele graafproces. En je leert over de gevolgen als opvolging niet lukt. Voor het begrijpen van de inhoud van de richtlijn is deze training ook voor gemeenten relevant. Meer weten?

Tijdens de CROW 500 cursus kun je bouwen op onze jarenlange kennis en ervaring in de graafketen. Wij bieden sinds 2001 software-oplossingen voor Klic, WIBON en GIS, conditionering van kabels en leidingen en juridisch advies. Bij projecten waar wij begeleiden en adviseren werken we altijd volgens de CROW 500-richtlijn. We weten wat er speelt en waar je in de praktijk tegenaan loopt.

Inhoud

Wat leer je?

Tijdens de CROW 500 cursus geven wij een duidelijke uitleg van de CROW 500-richtlijn en wat die voor jou betekent. Je leert hoe je in de praktijk volgens de CROW 500 werkt. Je kunt je vragen over verplichtingen en contracten stellen aan onze juridisch expert. Je leert:

  • Het hele graafproces stap-voor-stap kennen, van initiatief tot uitvoering
  • Alles over de CROW 500 en ook over de WIBON, aansprakelijkheidswetgeving en jurisprudentie
  • Over methoden voor lokaliseren, inclusief technieken en voorbeelden

Doelgroep

Voor wie is de training?

De CROW 500 training is gericht op zowel opdrachtgevers, netbeheerders als grondroerders. Alle partijen in de graafketen zijn welkom. De CROW500-richtlijn gaat over het samenwerken binnen de keten. Het is het waardevol om het hele proces te kennen, zodat je weet waarom bepaalde voorwaarden gesteld worden. De aanwezigheid van andere ketenpartners geeft deze training de extra meerwaarde, dat je kunt leren van de vragen en ervaringen van de andere deelnemers.


Incompany

Training op maat

Willen meerdere medewerkers binnen de organisatie de training volgen? Of willen jullie een training toegespitst op een specifiek onderdeel? Maak gebruik van de mogelijkheden van onze maatwerk en incompany CROW 500 trainingen voor jouw organisatie. Wij stemmen het programma graag met je af op jullie wensen.

Locatie en prijzen

Training in kleine groep

Je krijgt training in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. De training vindt plaats in Nieuwegein. De kosten zijn €395,- per deelnemer (inclusief lunch, naslagwerk en certificaat).

Lees meer

CROW 500-proof in 1 dag

Schrijf je in!

Voldoet jouw organisatie al volledig aan de CROW 500-richtlijn? Heb je behoefte aan een duidelijk overzicht van de verplichtingen? Wat zijn de gevolgen als opvolging niet lukt? Schrijf je in en wij helpen je jouw organisatie CROW 500-proof maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.