CROW 500 en GOconnectIT

HulpbijCROW500.nl is een initiatief van GOconnectIT. GOconnectIT brengt de kabel- en leidingbranche in beweging. Met de jarenlange kennis en praktijkervaring van onze mensen maken we het verschil. Of het nu gaat om vooruitstrevende software-oplossingen, conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies.

Ervaring en expertise

Ontwikkeld vanuit de praktijk

Wij hebben jarenlange ervaring in de kabel- en leidingbranche en ondersteunen partijen met software, advies en expertise. Een groot deel van de grondroerders in Nederland werkt met onze producten. Onze software-oplossingen sluiten aan bij de dagelijkse praktijk en ondersteunen bij:

  • het doen van Klic-meldingen
  • raadplegen van kaarten, asset-data en procesgegevens
  • intekenen van ondergrondse infrastructuur (GIS)
  • communicatie tussen medewerkers op kantoor en op locatie

CROW 500-oplossingen

Graafschade voorkomen

Wij zijn dagelijks bezig met graafschade voorkomen. We vormen de onmisbare schakel tussen netbeheerder en aannemer op het gebied van gegevensuitwisseling. Met onze software helpen wij je met alle benodigde data door deze voor je bij elkaar te brengen zodat je deze in samenhang kunt analyseren. Door de rollen en verantwoordelijkheden flexibel in te richten en door per fase de resultaten aan te geven en te archiveren. Wij automatiseren het proces zoveel mogelijk zodat je in jouw rol en verantwoordelijkheid snel en gemakkelijk alle fasen kunt doorlopen.

Het team

Robin Mulder

"De CROW 500 heeft als doel het voorkomen van graafschades aan kabels & leidingen en probeert een brug te slaan tussen de wetgeving en de praktijk vanaf de initiatieffase tot de uitvoeringsfase. Wij als GOconnectIT zullen onze klanten faciliteren middels een software oplossing zodat zij CROW 500-compliant zijn."

Pim Vermeulen

"Vanaf januari 2022 moeten organisaties verplicht aan de richtlijn van de CROW 500 voldoen. Door slimme tooling maken we het proces snel, efficiënt, overzichtelijk en geautomatiseerd."

Mart de Jong

"Om het aantal graafschades te reduceren is het belangrijk dat er volgens de CROW 500 wordt gewerkt. Uiteraard helpen wij als GOconnectIT daar graag bij! Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen helpen? Neem dan contact op met mij of één van mijn collega's!"

Stephanie van der Wal

"Veel organisaties weten nog niet óf en hóe ze CROW 500-proof kunnen werken. Door het geven van cursussen aan allerlei partijen uit de graafketen, proberen wij ons steentje bij te dragen in het reduceren van het aantal graafschades. Ook staan wij vanuit een adviserende rol partijen bij in hun verplichtingen in het graafproces of de afwikkeling van graafschade."

Drijfveren

Grondroerders, netbeheerders en overheid

GOconnectIT is onderdeel van Sogelink. Sogelink is de Nederlandse markt-en kennisleider in het domein van geo-ict met o.a. de producten Klic App, GO FiberConnect, GO Appeee, Geodan FLO Legal, Geodan reisafstanden, GO Wibon, GeodanData, GeodanMaps en kennisplatform ikgagraven.nl. Wij werken voor en samen met grondroerders, netbeheerders en (semi)overheid. Wat ons drijft zijn mensen en innovatie. Met als uitgangspunt het werk van klanten makkelijker én leuker te maken.


CROW 500

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Laat jouw gegevens achter. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.