Wij bieden hulp bij de CROW 500

We begrijpen dat de praktische invulling van veilig graven volgens de CROW 500 een uitdaging is. De richtlijn is helder, maar die vertalen naar de praktijk is niet zomaar gedaan. Je moet processen aanpassen, benodigde documentatie produceren en verantwoordelijkheden vastleggen in contracten met partners. Daarom bieden wij hulp. Bekijk de oplossingen in de whitepaper.

Kennis en ervaring

Je kunt op ons bouwen

Hebben jullie behoefte aan een training, gebiedsinformatie, automatisering, projectbegeleiding, juridische expertise of wil je advies? Met al je vragen over de CROW 500 kun je bij ons terecht!

Hulp van GOconnectIT betekent bouwen op jarenlange kennis en ervaring in de graafsector. Wij bieden al 20 jaar software-oplossingen, juridisch advies en projectbegeleiding. En daarbij werken we altijd volgens de nieuwste richtlijnen. We weten daarom als de beste hoe je dit kunt goed aanpakken.

Training

Maak jullie organisatie CROW 500-proof

Leer stap voor stap over de richtlijn voor graafschade voorkomen. Krijg praktische tips voor jouw organisatie en stel je vragen aan onze juridische specialist.

Training

Software

Ontdek de mogelijkheden

Voldoen aan de CROW 500-richtlijn hoeft niet veel tijd te kosten! Met onze software doe je efficiënt je onderzoek en geneer je de benodigde documentatie.

Lees meer

Juridisch Advies

Blik van een expert nodig?

Krijg advies over het vastleggen van verantwoordelijkheden in contracten en het correct werken volgens de wettelijke bepalingen.

Juridisch advies

Projectbegeleiding

Afstemming met beheerders

Zet ons ervaren projectbegeleiders in voor de afstemming over de kabels en leidingen. Kies voor een gestroomlijnd proces.

Project begeleiding

Kopje koffie

Wil je meer weten over de CROW 500?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.