Wij bieden hulp bij de CROW 500

We begrijpen dat de praktische invulling van veilig graven volgens de CROW 500 een uitdaging is. De CROW 500 richtlijn is helder, maar die vertalen naar de praktijk is niet zomaar gedaan. Je moet processen aanpassen, benodigde documentatie produceren en verantwoordelijkheden vastleggen in contracten met partners. Daarom bieden wij hulp. Bekijk de oplossingen gerelateerd aan de CROW 500 richtlijn in onze whitepaper.

Kennis en ervaring

Je kunt op ons bouwen

Hebben jullie behoefte aan een training, gebiedsinformatie, automatisering, projectbegeleiding, juridische expertise of wil je advies? Met al je vragen over de CROW 500 kun je bij ons terecht!

Hulp van GOconnectIT betekent bouwen op jarenlange kennis en ervaring in de graafsector. Wij bieden al 20 jaar diverse soorten oplossingen aan, zoals software-oplossingen, juridisch advies en projectbegeleiding. En daarbij werken we altijd volgens de nieuwste richtlijnen. We weten daarom als de beste hoe je dit kunt goed aanpakken.


Training

Maak jullie organisatie CROW 500-proof

Leer stap voor stap over de richtlijn voor graafschade voorkomen. Tijdens deze training leer je bijvoorbeeld meer over graafschade voorkomen, het gehele graafproces en vergaar je meer inzicht in de CROW 500 en de WIBON. Krijg praktische tips voor jouw organisatie en stel je vragen aan onze juridische specialisten.

Training

Software

Ontdek de mogelijkheden

Voldoen aan de CROW 500-richtlijn hoeft niet veel tijd te kosten! Met onze software doe je efficiënt je onderzoek en geneer je de benodigde documentatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn een hotspotanalyse, conflictanalyse en een proefsleuvenplan. Bij bijvoorbeeld het proefsleuven graven is het belangrijk om eerst een plan te maken. Wij leren graag hoe je dat het beste volgens de CROW 500 richtlijn kunt doen.

Lees meer

Juridisch Advies

Blik van een expert nodig?

Krijg advies over het vastleggen van verantwoordelijkheden in contracten en het correct werken volgens de wettelijke bepalingen. Onze juridische experts kijken graag met je mee om bijvoorbeeld graafschade te beperken.

Juridisch advies

Projectbegeleiding

Afstemming met beheerders

Zet onze ervaren projectbegeleiders in voor de afstemming over de kabels en leidingen. Kies voor een gestroomlijnd CROW 500 proces voor jouw project.

Project begeleiding

Kopje koffie

Wil je meer weten over de CROW 500?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een afspraak in te plannen.